Elephone a anuntat urmatorul smartphone de top al companiei - acesta va veni in 2 variante! Una cu Android 5.0 Lollipop, si una care are atat Android 5.0 Lollipop, cat si Windows 10, multumita unei functionalitati dual-boot, scriu cei de la Beta News.

Desi cei de la Google nu sunt chiar dornici ca device-urile sa vina cu dual-boot, cei de la Elephone au creat acest telefon si acesta are si specificatii high-end pentru a fi si mai atractiv.

Ambele variante au un ecran de 5.5 inch, 2560 x 1440, precum si 4GB de RAM, senzor de amprenta si o baterie de "peste 3.800 mAh"! Diferentele intre cele 2 telefoane vin la procesor si camera.

Versiunea numai cu Android are un procesor pe 64 bit MediaTek MTK6795 si o camera de 21MP Sony IMX 230. Versiunea cu dual-boot are procesor Intel Atom si o camera de 20.7MP.

Cei de la Elephone nu au oferit vreun pret pentru cele 2 variante, insa compania este cunoscuta pentru strategia agresiva, astfel ca e de asteptat ca preturile sa fie convenabile. Versiunea numai cu Android va fi disponibila incepand cu luna mai, iar versiuea cu dual-boot va fi disponibila din luna iunie, dupa lansarea oficiala a Windows 10.