Desi mai sunt multe luni pana cand vom vedea ce pregateste Apple pentru urmatorul iPhone, apar tot mai multe informatii despre acest telefon. Iar cei de la ComputerBild.de au facut niste randari de presa, create de designer-ul Martin Hajek.

Pe langa schimbarile hardware deja cunoscute, Hajek sugereaza ca vor exista si schimbari de design. Una dintre acestea ar fi redesenarea butonului home, care ar urma sa fie parte din display. Apple a primit recent un brevet pentru o tehnologie care permite ca un fingerprint-sensing layer sa fie integrat in display, de aici plecand aceasta idee a designer-ului.

Avand in vedere recenta achizitionare a companiei Linx, specializata in camere, designer-ul si-a mai imaginat ca iPhone 7 va veni cu dual-lens pe partea din spate.

Cum vi se pare?

Sursa foto: ComputerBild.de

Ce se stie pana acum despre urmatorul iPhone:

Probabil se va numi iPhone 7 ► desi cei de la Apple au fost fideli in ultimii ani ciclului de 2 ani pentru schimbarea substantiala a iPhone-ului, exista mai multe informatii ca Apple va sari peste 6s si va trece direct la iPhone 7. Cel putin asta crede analistul de la KGI Securities, Ming-Chi Kuo.

Va veni in doua marimi, exact ca in cazul iPhone 6 si 6 Plus ► Astfel, utilizatorii vor putea alege intre versiunile de 4.7 inch si 5.5 inch.

Exista sansa sa apara si o versiune de 4 inch ► Digitimes, publicatia din Taiwan, a publicat aceasta informatie. Totusi, aceasta varianta pare mai putin plauzibila

Ar putea exista si o versiune roz ► Cei de la Wall Street Journal scriu ca Apple testeaza si o noua varianta de culoare pentru iPhone, cea roz! Nu exista vreo informatie ca Apple ar putea sa o implementeze chiar in noua versiune de iPhone, insa faptul ca testeaza acest lucru arata ca este posibil in viitor.

Camera ar urma sa fie mult mai buna ► in ultima vreme au aparut constant zvonuri despre faptul ca Apple va aduce imbunatatiri importante pentru camera de la urmatorul iPhone, John Gruber spunand ca "va fi cel mai mare salt al unei camere de pana acum". Iar faptul ca Apple a achizitionat recent compania din Israel, LinX, care se ocupa cu camere de dimensiuni mici a dus la aparitia informatiei ca Apple tinteste ca urmatorul iPhone sa faca poze de calitatea unui DSLR.

Ar putea fi posibil sa fie adaugat efect 3D pentru poze ► cei de la LinX au o tehnologie care ar putea ajuta la implementarea acesteitehnologii. Macquarie noteaza ca poate duce la activarea "3-D object modeling" si ca urmatorul iPhone poate veni cu "duo camera". Un lucru similar a fost facut de cei de la HTC la M8.

Vom vedea tehnologia Force Touch pe care Apple a folosit-o in Apple Watch ► toate informatiile de pana acum duc la aceasta concluzie. Asadar, modul in care apesi ecranul pe noul iPhone va conta.

Noul iPhone probabil va veni cu un procesor mai bun ► cei de la Apple au ales Samsung sa produca noile cipuri pentru iPhone, conform Bloomberg. Desi nu au aparut inca informatii despre acestea, exista zvonuri ca urmatorul iPhone va beneficia de 2GB de RAM.

Va veni cu ultima versiune a sistemului de operare, iOS 9 ► noile iPhone-uri vin mereu cu cea mai noua versiune de iOS. Mai multe informatii despre iOS 9 este de asteptat sa aflam la WWDC in luna iunie.

Probabil noul serviciu de muzica va veni preinstalat pe noul iPhone ► unul dintre cele mai mari zvonuri despre iOS 9 este legat de serviciul de muzica al celor de la Apple sprijinit de Beats Music, compania pe care Apple a cumparat-o in 2014. Se spune ca serviciul va costa 7.99 dolari pe luna si va permite ascultarea oricarei melodii, precum Spotify. Mai mult, cei de la Apple negociaza cu artisti precum Florence and the Machine sau Taylor Swift pentru ca acestia sa lanseze melodii exlusiv pe platforma Apple.