Evan Blass, cel care are un palmares aproape impecabil in a prezenta imagini cu telefoane inainte ca acestea sa fie lansate, a publicat ultima randare cu Galaxy S7 si Galaxy S7 edge pe Venture Beat.

Asa cum era de asteptat, Galaxy S7 va veni in 2 modele, unul cu ecran normal si unul cu ecran curbat. Sunt foarte asemanatoare cu cele lansate anul trecut in ceea ce priveste design-ul, doar ca versiunea edge are display-ul putin mai mare.

Blass a mai dezvaluit ca telefoanele vor veni cu o camera mai buna, rezitenta la apa, slot pentru card microSD si o baterie mai mare. De fapt, aceasta este cea mai buna veste - conform rusului Eldar Murtazzin, Galaxy S7 va fi capabil sa redea clipuri la luminozitate maxima pentru mai bine de 17 ore!

Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge vor veni cu procesor Exynos 8890 - conform Samsung, acesta va fi cu 30% mai rapid si cu 10% mai bun in conservarea energie decat Exynos 7420.

Cele 2 telefoane urmeaza sa fie prezentate la MWC de la Barcelona. Ultimele informatii spun ca ar urma sa fie disponbile in Europa incepand cu 11 martie.