Modelul ar trebui să fie prezentat pe 5 octombrie, arată specialiștii din industrie citați de GSM Arena. Lansarea ar fi trebuit să aibă loc chiar mai devreme, pe 25 septembrie, dar producătorul a decis să amâne evenimentul cu încă 10 zile.

Prima informare oficială LG pe subiect ar trebui să sosească pe 14 septembrie, dat fiind faptul că până acum avem doar zvonuri și informații „pe surse”. Au apărut pe Internet și randările oficiale, dar și un clip video în care se poate vedea cum va arăta dispozitivul în viața reală.

Telefonul ar urma să aibă un display principal de 6,8 inci și unul secundar de formă pătrată, de 4 inci. Alimentarea va fi făcută de un Snapdragon 765G, cu 8GB RAM. Referitor la preț, deși inițial se zvonea că se va vinde cu 1.400 de euro, se pare că un cost realist ajunge la 700 de euro.

Compania a transmis luni că va publica un teaser oficial al LG Wing, urmat de 4 săptămâni de testare efectivă pe un eștantion selectat de utilizatori reali, iar atunci când va fi gata va avea loc și lansarea efectivă. Deși procesul pare unul destul de neobișnuit și complicat pentru a aduce un telefon la vânzare, el este unul standard pentru producător, care a procedat la fel și cu modelul Velvet lansat tot în 2020.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: