Samsung Galaxy S21 Ultra va avea camera foto de 108 MP, însă următorul mare flagship al companiei este foarte posibil să aibă un senzor cu și mai mulți megapixeli, 200 MP mai precis. Sud-coreenii au declarat anterior că doresc să dezvolte un senzor foto de 600 MP pentru telefon, însă în acest moment este prea mare pentru a fi încorporat într-un dispozitiv atât de mic. Drept urmare, înainte de asta vom vedea unul de 200 MP.

Ice Universe, cunoscut ca fiind un insider în industria smartphone-urilor, a scris pe Twitter că Samsung pregătește senzori foto inovatori pentru 2021 și că unul de 200 MP va veni curând. Totuși acesta nu a precizat când sau pe ce telefon îl vom vedea. Este foarte posibil ca senzorul să nu apară prima dată pe un telefon Samsung, ci pe unul de la competiție, ca Xiaomi.

În martie 2020, cei de la Samsung au spus că vor să lanseze un senzor de 150 MP în trimestrul patru al anului, dar asta nu s-a întâmplat. Tot anul trecut, am auzit că ar pregăti un senzor de 250 MP ceva mai mare decât cel de 64 MP telefoto sau decât cel de 108 MP.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: