Detalii au început să apară deja și despre precomandă și datele de livrare pentru aceste produse. Astfel, se pare că Apple plănuiește să deschidă precomenzile pentru iPad și pentru noua serie de smartwatch-uri pe 11 septembrie. Cât despre livrări, este foarte probabil că ele să înceapă odată cu 18 septembrie.

Cea mai așteptată lansare este, însă, cea a lui iPhone 12 și iPhone 12 Max, care vor veni tot în luna septembrie. Însă, din cauza impactului COVID-19, nu toate modelele vor fi livrate în același timp.

Primele care vor ajunge în magazine vor fi așa numitele „flagship-uri de buget” iPhone 12 și iPhone 12 Max, iar pentru ele precomenzile ar urma să înceapă pe 2 octombrie, iar livrările efective pe 9 octombrie, cu o săptămână mai târziu. În ceea ce privește prețurile, detaliile actuale arată că iPhone 12 și iPhone 12 Max vor costa 649 de dolari, respectiv 749 de dolari.

Pentru cei care sunt interesați de modelele premium iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, timpul de așteptare s-ar putea să fie ceva mai lung, pentru că precomenzile ar urma să fie lansate pe 16 octombrie – asta în cazul în care vom vedea o prezentare oficială pe 23 octombrie. Ultima dată când Apple a lansat un iPhone în octombrie a fost în 2018, atunci când a prezentat iPhone XR, model care a fost marcat de unele întârzieri din cauza design-ului său all-screen LCD care nu mai fusese folosit până atunci.

În ceea ce privește prețurile, iPhone 12 Pro ar urma să coste în SUA 999 de dolari, iar iPhone 12 Pro Max 1.099 de dolari.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: