Bazat pe tehnologia Android, Galaxy S GT I9000 are un ecran de 4 inch (10,16 cm) si un procesor pentru aplicatii de 1 GHz care permite stocarea si vizualizarea de fisiere video in format HD. Cu o camera foto de 5 megapixeli incorporata poti filma in format HD, iar memoria iti permite sa stochezi fisiere de 8 sau 16 GB.
 
De asemenea, poti folosi telefonul drept rama de imagini digitale, ceas, calendar si player multimedia. Galaxy poate fi transformat si intr-o mini masina de scris de ultima generatie, functiile incorporate oferind rapiditate in scriere si posibilitatea de a vizualiza si edita documente Microsoft Office 2007.
 
Toate acestea fac din modelul lansat de Samsung un instrument perfect pentru toti cei ce au nevoie de internet rapid si distractie oriunde s-ar afla. Pe piata romaneasca, pretul smartphone-ului variaza intre 1600 si 2.300 de lei, fara abonament.

La noi, telefoanele inteligente au inca o pondere mica adica unul din zece romani are un smartphone, dar toti specialistii cred ca situatia se va schimba rapid in urmatorii ani.

Telefoanele inteligente le ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi de pe mobil aplicatii care in trecut erau disponibile doar de pe un calculator.

Romanii cumpara lunar circa 12.000 de smartphone-uri, potrivit ultimelor statistici, iar achizitiile sunt in crestere.

Sa ne intoarcem insa la tema de fata! Cum ti se pare? Crezi ca Samsung Galaxy S GT I9000 e chiar cel mai bun smartphone din lume sau ca se inseala cei de la Asociatia Europeana de Imagine si Sunet?

Lasa-ne parerea ta in sectiunea Comentarii de mai jos!
 
Nu uita insa ca principalii sai contracandidati sunt HTC Desire HD, Apple iPhone 4, dar si Nokia 8, care reprezinta pentru multe publicatii de specialitate, de fapt, cele mai bune smartphone-uri din lume.
 
Tu ce zici?