HMD Global lucrează anul acesta la o gamă de noi smartphone-uri Nokia ce va fi lansată curând, care va include și modelul Nokia 7.3. Exact acest dispozitiv pare că a fost zărit pe platourile de filmare ale noului film No Time To Die.
Nokia Mobile a confirmat până acum că modelul Nokia 8.3 5G își va face apariția în noua producție, iar informațiile sugerează că este posibil să vedem și un Nokia 5.3 în viitorul blockbuster.

Totuși, Nokiamob a raportat că un al treilea smartphone misterios a fost zărit la filmări, în timpului unui tur realizat de Prințul Charles, și ar fi vorba chiar despre Nokia 7.3.

Deși vorbim despre un prototip al telefonului, design-ul ar fi cel final, iar asta înseamnă că utilizatorii se pot aștepta la un modul foto circular pe spatele dispozitivului, alături de un bliț LED.

Informațiile apărute în presă surgerează că Nokia 7.3 va fi alimentat de noul Snapdragon 690 5G și va deveni astfel cel mai ieftin model 5G de la Nokia, la momentul lansării. Telefonul ar putea avea și un ecran de 90Hz pentru o navigare fluidă.

Nu există alte detalii referitoare la specificații detaliate, dar dispozitivul este destul de așteptat în rândul pasionaților de tehnologie, mai ales că lansarea lui va fi la început de septembrie, la IFA 2020, înainte de lansarea oficială din luna octombrie. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: