Max Jambor, cunoscut în industrie pentru informațiile de încredere pe care le publică online, a distribuit un leak al unui utilizator de Twitter care susține că Galaxy Z Flip 3 va costa în SUA între 990 de dolari și 1199 dolari chiar la lansare.

Versiunea originală Galaxy Z Flip a costat anul trecut, la lansare, 1380 de dolari, iar Galaxy Z Flip 5G - care a fost prezentat la câteva luni distanță - a fost vândut cu 1449 de dolari, cu toate că ulterior a fost redus la 1199. Se pare că această valoare este și limita superioară de preț pe care Samsung o ia în calcul pentru Flip 3 5G, dar dacă gigantul va coborî prețul de vânzare ar putea face ca telefoanele pliabile să devină mainstream mai repede decât ne așteptam. Până la urmă, acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune telefoane din 2021.

Alături de informațiile referitoare la preț au apărut și detalii referitoare la o eventuală dată de lansare sau de prezentare a modelului - 3 august. De asemenea, în acest moment iubitorii de tehnologie așteaptă și un nou eveniment Unpacked dedicat lui Galaxy Z Flip 3, la jumătatea lui iulie.

Cât despre specificații, Galaxy Flip 3 ar putea avea un procesor Snapdragon 888 și un display de 6,7 inci cu o rată de refresh de 120 Hz. Acesta ar putea avea și un al doilea ecran de 1,4 inci.

În ceea ce privește variantele de culoare, zvonurile arată că Samsung va livra modelul în opt nuanțe diferite, acesta fiind poziționat drept un accesoriu pentru iubitorii de modă. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: