Pentru aceste dispozitive atât de performante și atât de subțiri este imposibil să nu se încălzească atunci când sunt folosite la maximum. realme crede că are o soluție și va lansa telefonul realme GT Neo2, primul telefon al cărui procesor va avea aplicată o pastă termoconductoare de diamant. Este ceva obișnuit pentru procesoarele de pe PC-uri să aibă o pastă termoconductoare aplicată, însă nu și pe telefoane mobile.

Mai mult, această pastă va fi realizată din diamant, ce are o conductivitate termică uimitoare, de cinci ori mai mare decât cea a argintului, folosit de obicei în pastele termoconductoare.

Aici vorbim de diamante industriale microscopice, cu dimensiuni de 40-50 µm, ce contribuie la creșterea disipării căldurii cu 50-60% comparativ cu soluțiile tipice. Va fi interesant cât de mult va contribui inovația la răcirea telefonului.

Realme GT Neo2 are un display de 120 Hz cu o rată de sampling de 600 Hz, o baterie de 5000 mAh și încărcare rapidă la 65 de wați, difuzoare Dolby Atmos și o cameră de 64 MP.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: