Apple ar putea sa lanseze o noua versiune de iPhone SE de 4 inch la un eveniment ce va avea loc luna aceasta. Desi parea ca Apple nu va mai lansa un astfel de telefon, cei de la MacRumors fac o dezvaluire interesanta.

Mai exact, retailerul american Target a primit o instiintare de la Apple sa returneze modelele ramase de iPhone SE. Desi ar putea exista si alte motive pentru un asemenea lucru, apropierea de evenimentul Apple de luna aceasta face ca totul sa para mai mult decat o coincidenta. Mai ales ca un angajat Target a dezvaluit ca magazinul nu a primit unitati de iPhone SE de la lansarea seriei iPhone 7 din luna septembrie

Conform zvonului, noul telefon ar urma sa reprezinte un upgrade in ceea ce priveste spatiul de stocare: adica sa apara versiuni de 32GB si 128GB in loc de actualele versiuni de 16GB, respectiv 64GB. Nu exista informatii daca telefonul ar urma sa primeasca un alt upgrade.

Chiar daca va fi lansata noua versiune de iPhone SE, nu aceasta va fi principala atractie a evenimentului Apple, ci un posibil nou iPad Pro de 10.5 inch si o noua versiune de culoarea rosie pentru seria iPhone 7.