Cu un volum de numai 50 centimetri cubi, o greutate de 96 grame si dimensiunile 110x50,7x9,7 milimebri, Nokia 700 nu este doar cel mai compact smartphone din portofoliul Nokia Symbian, ci si cel mai compact smartphone monobloc cu ecran tactil din lume.

Dimensiunile reduse nu ii reduc deloc din functionalitate, terminalul fiind compatibil cu standardul de conectare prin atingere NFC si dotat un procesor de 1 Ghy, ecran AMOLED ClearBlack de 3,2 inchi, memorie interna de 2GB (cu posibilitatea maririi capacitatii cu inca 32 GB prin card microSD), filmare video in format HD si camera foto de 5 megapixeli cu full focus si LED flash.

Nokia 700 este in acelasi timp si cel mai ecologic smartphone Nokia. Este un smartphone perfect pentru orice utilizator ecologist, fiind construit din materiale prietenoase cu mediul si avand o autonomie indelungata a acumulatorului, functii speciale pentru reducerea consumului de energie.


Gadgetul este echipat cu noul sistem de operare Symbian Belle, tehnologia NFC, cea mai personalizabila interfata de pana acum si browsing mobil pe internet mult imbunatatit. Standardul NFC permite interconectarea telefoanelor ce au incorporata aceasta tehnologie, dar si cu diverse accesorii compatibile NFC precum seturi cu casti Bluetooth, difuzoare sau handsfree.

Sursa: Nokia


Citeste si:

A fost lansat cel mai ieftin telefon dual SIM. Vezi ce pret va avea!

Nokia 700, Nokia 701 si Nokia 600, trei telefoane noi cu sistemul de operare Symbian Belle

Primul Nokia cu Windows Phone 7