Phone Arena arată că gigantul plănuiește lansarea modelului Galaxy A22 5G în a doua jumătate a lui 2021, iar telefonul ar urma să coste doar 181 de dolari, detaliu care l-ar face cel mai ieftin telefon mobil compatibil 5G.

Se pare că partea de construcție a smartphone-ului va fi realizată de Wingtech și Huaqin, foștii parteneri Samsung. Ceva mai mult control asupra procesului ar putea oferi Joint Development Manufacturer (JDM), companie de outsourcing care se ocupă deja de realizarea unora dintre modelele Samsung. Metoda le permite producătorilor să reducă cheltuielile în materie de dezvoltare și costuri, iar Samsung plănuiește să colaboreze în viitor doar cu JDM, datorită calității mult mai ridicate a produselor realizate de ei.

Modelul Galaxy A22 va fi succesorului lui Galaxy A21 LTE și se pare că va ajunge doar pe piețele din Asia. Înainte, însă, în prima jumătate a lui 2021, companie ar urma să lanseze A32 5G. Potrivit lui Steve Hemmerstoffer, modelul Galaxy A32 5G va avea un display plat de 6,5 inci și un notch în formă de „V” pentru camera de selfie. Acesta va fi construit din plastic, iar randările apărute până acum în presă sugerează că va avea patru camere foto și o mufă jack de 3,5mm.

Telefoanele Samsung 5G de tip midrange, precum Galaxy A51 5G sau Galaxy A71 5G s-au dovedit a fi destul de populare, așa că producătorul mizează acum pe categoria entry-level, dominată la nivel global de Huawei și Xiaomi. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: