Cele mai multe relatări vorbesc despre patru noi smartphone-uri, cel mai mare număr de modele lansat până acum simultan într-o gamă de către Apple. Acum, un utilizator pasionat de ecosistemul Apple, cunoscut sub nickname-ul L0vetodream (via 9to5Mac) vine cu informații foarte interesante și în legătură cu denumirea noilor iPhone-uri.

Într-o postare pe Twitter, acesta a arătat că cel mai mic și mai ieftin telefon care va fi lansat de companie va avea un display de 5,4 inci și se va numit iPhone 12 Mini. Versiunea de 6,1 inci va fi numită iPhone 12, iar variantele cele mai puternice de 6,1 respectiv 6,7 inci se vor vinde sub denumirea iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max.

Sistemul are sens, dacă ar fi să comparăm cu denumirile modelelor iPad, mai ales că un smartphone de 5,4 inci chiar poate fi considerat „mini” în zilele noastre.

Relatările anterioare vorbesc despre aceleași dimensiuni ale ecranelor, dar marea noutate este denumirea tuturor celor 4 modele. Din ceea ce știm până acum, toate noile iPhone-uri vor avea panouri OLED și noul procesor A14 de la Apple, fiind și compatibile 5G. Variantele Pro ar putea avea rate de refresh de 120Hz, LiDAR (precum cele mai noi modele iPad), dar și o serie de alte îmbunătățiri.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: