Asus ROG Phone II a fost unul dintre telefoanele performante de anul trecut, iar anul acesta se pare că vom vedea Ausus ROG Phone III, ce se anunță a fi un vis pentru cei care iubesc să se joace pe telefoane.

Au apărut pe Internet și primele informații despre ROG Phone III. Așadar, vom avea un telefon cu un ecran de 6,59 inci FHD+ OLED și cu o rată de refresh de 144 Hz. La interior vom găsi un procesor Snapdragon 865, 16 GB memorie RAM și o baterie uriașă de 6000 de mAh ce poate fi încărcată rapid la 30 de wați.

Cum este de așteptat, nucleele procesorului Snapdragon 865 vor fi overcloacked și e posibil să vedem frecvențe de 3,09 GHz față de obișnuitele 2,84 GHz.

În ceea ce privește designul, lucrurile au rămas cam la fel. Avem același amplasament al camerelor pe spate, logoul mare iluminat pe mijloc. Noul dispozitiv va fi unul destul de gros la aproape 10 mm și destul de greu la 240 de grame, însă pentru un dispozitiv de gaming acesta nu este un lucru rău, ci mai degrabă o dovadă a performanței pe care o poate încorpora un device atât de mic. 

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: