Piata de aplicatii si jocuri pentru Android a inceput sa se miste mai bine, chiar daca unii producatori inca ofera companiei rivale (Apple) anumite gratuiti sau perioade de exclusivitate. Specialistii din presa britanica au analizat clasamentul celor mai populare jocuri gratuite pentru dispozitivele care ruleaza cu Android.Real Racing 3

EA a reusit sa creeze o adevarata isterie cu acest joc in care autoturisme (de la cele obisnuite la cele de lux) se inrec pe circuite foarte cunoscute din intreaga lume. Jocul ofera posibilitatea intrecerii cu peste 40 de modele de masini, cursele fiind de ordinul sutelor.


Bejeweled Blitz

Este tot o productie EAm dar de aceasta data este vorba de gasirea a trei elemente comune intr-un puzzle. Totul se intampla contratimp, existand si posibilitatea intrecerii intre partenerii e joc.Temple Run 2

Prima varianta a fost un real succes pe smartphone-uri, fapt ce i-a facut pe cei de la Dreamcast sa dezvolte partea a doua. Personajul din joc trebuie sa sara peste obstacole si sa scape de creaturile mari si fioroase.


Galaxy on Fire 2 HD

Creat de Fishlabs, jocul ajunge sa "manance" si 10 ore intr-o campanie in care utilizatorul se lupta pentru a-si croi drumul in galaxie fie prin batalii fie prin comert. Popularitatea a fost castigata prin ad-on-urile care survin pe masura inaintarii in joc.

The Simpsons: Tapped Out

Bazat pe cel mai longeviv serial de desene animate, jocul creat de EA este disponibil pe orice device mobil. Utilizatorul trebuie sa reconstruiasca orasul Springfield care a suferit o scurgere de materiale radiactive.