Star Taxi este aplicatia care ofera noi standarde pentru calatoria cu taxiul in Bucuresti. Confortul, siguranta si tehnologia sunt principalele criterii care definesc aplicabilitatea Star Taxi in viata de zi cu zi. Dezvoltata de catre o echipa de romani care au inteles perfect cerintele reale si au creat un produs dedicat pietei autohtone. Star Taxi este aplicatia care ofera Internet gratuit in masini, soferi capabili si clienti seriosi, direct de pe telefonul mobil. 

Disponibila gratuit, Star Taxi permite unui utilizator sa isi comande un taxi cu licenta, sa vada pozitia lui pe harta in timp real, sa aleaga daca vrea sau nu sa mearga cu un un anumit sofer pe baza comentariilor si a ratingului acestuia acordate de clientii anteriori. in plus, clientul beneficiaza de acces gratuit la Internet Wi-Fi pe tot parcursul calatoriei cu taxiul. 

"Calatoria cu taxiul in Bucuresti poate deveni o placere. Efectuarea comenzilor se realizeaza prin intermediul unei aplicatii romanesti disponibila, atat pe smartphone-urile Android cat si iOS si care se adreseaza, in prima faza, unei numar de 200 de taximetristi, la care se vor adauga lunar peste 400 de noi soferi de taxi", a declarat Florin Stoian, directorul firmei ce a lansat Star Taxi. 

Pentru soferii de taxi, Star Taxi inseamna mai multi clienti, in conditii extrem de simple si flexibile. Aplicatia este preinstalata pe un smartphone pe care soferul il are la dispozitie gratuit in prima luna. Star Taxi completeaza activitatea companiilor de taximetrie existente pe piata, fiind o solutie suplimentara de gasire de noi clienti, disponibila oricarui taximetrist care functioneaza conform legislatiei. 

"E mai simplu cu Star Taxi. in loc sa astepti sa primesti comenzi prin statia radio, te deplasezi mai mult si iti cresti si numarul de clienti. in plus, este normal ca orice client sa isi doreasca sa comande si sa calatoreasca in cele mai bune conditii si conteaza foarte mult sa ii poti oferi ceva in plus, cum ar fi internetul gratuit din masina sau faptul ca poate comanda direct din aplicatie, fara sa sune la dispecerat si sa astepte minute in sir pentru un raspuns. De asemenea, el stie clar ce sofer ii vine la comanda, ce comentarii a avut de la alti clienti si poate comunica usor direct cu soferul respectiv prin chat-ul din aplicatie.", a declarat Dragos Cioboi, sofer de taxi din Bucuresti. 

Star Taxi redefineste transportul cu taxiul in Bucuresti si impune un cu totul alt standard de siguranta si confort, necesar si normal intr-o capitala europeana. 

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Apple App Store prin click aici si de pe Google Play prin click aici.