Galaxy S6 si S6 Edge, ultimele telefoane lansate de catre Samsung, sunt disponibile pentru precomanda, urmand ca abia in luna aprilie sa ajunga in mainile doritorilor. Cu toate astea, un concept pentru Galaxy S7 a aparut deja pe internet!

Pe langa imaginile pe care le puteti vedea in galeria foto, sunt trecute si specificatiile pe care utilizatorul care a creat conceptul presupune ca le va avea telefonul. Acesta mizeaza pe un display 4K edge-to-edge, fara rama laterala.

Cand vine vorba despre specificatii, acestea par de-a dreptul utopice - mizeaza pe 6GB de RAM si un procesor octa-core la 3GHz! Sansele ca aceste lucruri sa se intample nu sunt foarte mari.

Adio scanerului de amprenta?

Ce se pare ca va avea insa Galaxy S7 este scaner al irisului! Android Authority anunta ca Samsung lucreaza cu Institutul de Cercetare de la Sanford pentru a incorpora aceasta tehnologie in smartphone-uri. Primul device care va folosi aceasta tehnologie, numita Iris on the Move, va fi Galaxy Tab Pro 8.4 customizata, pe care Samsung o va lansa la ISC West 2015.

Cei de la Institutul de Cercetare Stanford spun ca aceasta tableta speciala "va oferi o solutie rapida, usor de folosit si exacta pentru a identificarea biometrica a utilizatorilor. Va fi de 1000 de ori mai exacta decat scanerul de amprenta".

Daca experimentul cu aceasta tableta va fi un succes, Samsung vrea sa implementeze aceasta tehnologie in viitorul Galaxy S7.