Chiar si ouale pot fi colorate virtual, iar Iepurila este eroul principal din jocurile la moda zilele acestea.

Asa se ia lumina in era digitala. Cu ajutorul unei aplicatii pentru tableta sau telefon, Candle. Lumanarea poate fi descarcata gratuit pe iOS si Android, insa, atentie, se stinge daca suflati spre ea.

Dezvoltatorii cer si bani pentru unele programe de sezon.

La moda zilele acestea este o aplicatie in care puteti vopsi oua, dupa bunul plac, insa costa 4 lei, cat aproape 10 oua de la piata. Puteti sa adaugati diverse stickere, apoi creatia virtuala poate fi trimisa si ca felicitare pe retelele de socializare.

Cartea de rugaciuni nu mai sta de mult in buzunarele romanilor, asa ca Arhiepiscopia Argesului a lansat o aplicatie de rugaciuni. Sunt impartite pe zile sau sarbatori. In plus, poate fi setata si o alarma, ca sa nu uitati cand trebuie sa va rugati.

In perioada Pastelui, pasarile furioase sau bomboanele colorate ii fac loc lui Iepurila, care apare in mai toate jocurile din top. Chiar si celebrul personaj din Doodle Jump are un costum de iepuras.

Atentie, unele aplicatii costa bani, asa ca fiti cu bagare de seama daca lasati tableta sau telefonul pe mana copiilor. In fiecare luna romanii dau pe aplicatii 1 milion de euro.