Până recent, producătorul nu a furnizat niciun fel de informații referitoare la prețul și disponibilitatea viitorului telefon pliabil, însă de curând a ajuns în presă timeline-ul comercial realizat pentru acest produs, care arată că precomenzile vor începe din 2 septembrie, iar vânzările oficiale din 18 septembrie.

Până atunci mai este mai puțin de o lună, iar timpul este destul de scurt dacă ar fi să ținem seama de procesul de producție delicat prin care trebuie să treacă un astfel de dispozitiv inovator. Acesta va avea un display principal pliabil Dynamic AMOLED de 7,6 inci, o rată de refresh de 120Hz, dar și un al doilea ecran Super AMOLED de 6,23 inci fără niciun fel de margini.

În termeni de vânzări, Samsung țintește livrarea a 500.000 de bucăți doar până la finalul lui 2020, un număr care poate fi atins doar prin asigurarea unei disponibilități globale cât mai extinse și a unui lanț de aprovizionare eficient.

Referitor la preț, Samsung ar urma să vândă telefonul pentru o sumă de aproximativ 2000 de dolari, așa că e de văzut cât de mult va conta costul de achiziție în atingerea țintei de vânzări a companiei. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: