Atunci cand cei de la Apple au lansat iPhone 6 si versiunea phablet, iPhone 6 Plus, consumatorii au reactionat intr-un mod incredibil - Apple a inregistrat un profit record pentru orice companie din istorie!

La mai bine de 5 luni distanta a fost publicat raportul despre cum sunt utilizate cele doua device-uri si exista o diferenta imensa in ceea ce priveste datele mobile! Raportul celor de la Citrix arata ca utilizatorii de iPhone 6 Plus consuma de 2 ori mai multe date mobile decat cei care folosesc iPhone 6!

Multe studii au corelat marimea ecranului la smartphone cu un angajament mai mare si cei de la Citrix sustin ca iPhone 6 Plus se ridica la nivelul tabletelor, utilizatorii petrecand mai mult timp uitandu-se la clipuri video pe telefonul cu ecran mai mare.

Insa nu se opreste studiul numai la datele mobile - ambele telefoane au o camera similara de 8MP, insa doar iPhone 6 Plus are stabilizator al imaginii si asta permite captarea mai multor detalii si fisiere mai mari - o poza in conditii similare facuta cu cele 2 telefoane are aprox 1MB in plus pe iPhone 6 Plus.

Astfel, bateria de la iPhone 6 Plus tine mai putin decat la iPhone 6 in ciuda faptului ca este mai mare - 2915 mAh fata de 1810 mAh. O alta explicatie este si ca utilizatorii de iPhone 6 Plus sunt cei fanii inraiti ai smartphone-urilor, astfel ca acest telefon este reprezentativ pentru cei care sunt 'lipiti' de telefon.