Începând cu gama iPhone 14 de anul viitor - aceasta va consta din două iPhone-uri de 6,1 inci și două iPhone-uri de 6,7 inci. Aceasta înseamnă că Apple va înceta să producă iPhone mini de 5,4 inci începând cu anul viitor.

iPhone 13 mini va exista în 2021, dar se așteaptă să fie fabricat în cantități mai mici. Apple a trebuit să reducă comenzile de fabricare mini iPhone 12 din cauza interesului mai mic decât era prevăzut.

Așadar, linia de iPhone din 2022 va include două iPhone-uri cu afișaje de 6,1-inch și 6,7-inch și două iPhone-uri Pro cu aceleași display-uri de 6,1inci și 6,7 inci.

Se așteaptă ca acele iPhone Pro să aibă o nouă cameră principală de 48MP, care poate realiza imagini de 12MP cu pixeli mari de 2,5 microni. În prezent camera principală a iPhone 12 scoate fotografii de 12MP cu pixel de 1,7 microni. Kuo prezice că iPhone 13 va păstra rezoluția de 12MP, dar va aduce dimensiunea pixelilor la 2,0 microni datorită unei ușoare creșteri a dimensiunii senzorului.

iPhone 14 din 2022 este de așteptat să fie primul telefon Apple care va filma 8K.

O cameră de tip periscop cu zoom va apărea probabil în 2023 și ar fi doar pe modelele iPhone Pro. Apple ar putea aduce o soluție de identificare a feței, ascunsă sub display în 2023.

Apple se așteaptă să reducă dimensiunea crestăturii care adăpostește sistemul Face ID în acest an, cu aproximativ 10%.

În ceea ce privește căștile VR de la Apple. Acestea ar putea avea până la 15 camere - atât în exterior, cât și în interior. Motivul pentru aceasta este atât pentru analizarea persoanei și a mișcărilor sale atunci când poartă headsetul, dar și pentru monitorizarea mișcării ochilor.

Sursa foto: TechRadar

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: