Cel mai recent video de promovare ne oferă, în sfârșit, o perspectivă mai detaliată asupra unuia dintre dispozitivele ce vor fi lansate pe piață, moment în care se confirmă și designul telefoanelor. În jurul minutului 1:00 putem vedea un cadru apropiat cu smartphone-ul ce înfățișează partea lui frontală, display-ul perforat în două locuri și partea laterală dreaptă a dispozitivului ce adăpostește slider-ul și butonul de pornire.

Apoi clipul trece rapid la un cadru cu spatele telefonului, acolo unde putem vedea decupajul rectangular al camerei, logo-ul OnePlus poziționat chiar în mijloc, dar și blițul LED, separat de modulul foto.

În plus, dincolo de acest video, am primit și confirmarea că telefonul va fi alimentat de un procesor Snapdragon 765G, direct de pe pagina oficială OnePlus Nord aparținând Amazon India. Acest detaliu nu este o surpriză, întrucât co-fondatorul companiei Carl Pei a dezvăluit aspectul într-un interviu chiar zilele trecute.

Rămâne de văzut câte telefoane va anunța exact OnePlus, dat fiind faptul că Nord este o întreagă serie, nu un singur dispozitiv. Singura certitudine este că gama va intra pe piață în segmentul mid-range, acolo unde OnePlus s-a poziționat puternic încă din 2014. 

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: