Gama Mi Mix este gama de vârf a producătorului chinez Xioami și o serie în care compania include toate telefoanele cu însușiri unice. Anul trecut compania a prezentat Mi Mix Alpha un smartphone premium cu un ecran pe toată suprafața dispozitivului, de jur împrejur.

Telefonul trebuia lansat în decembrie 2019, dar s-a renunțat la acest plan. În schimb, Xiaomi pregătește o a doua variantă ce ar putea fi anunțată în acest an. Noul telefon are două display-uri mari și o cameră „AI Super Camera” care ar putea face zoom în mod similar cu aparatele compacte din prezent.

Dacă designul acesta va fi unul final atunci vom avea un telefon cu un display uriaș, cu margini foarte mici și fără notch sau perforație pentru camera de selfie. Asta înseamnă că fie se renunță la acele camere, fie vor fi ascunse sub display.

Pe spate avem un al doilea display și o cameră uriașă. Între cele două ecrane vom avea o ramă metalică subțire. Noul telefon nu va avea mai mulți senzori pe spate, ci unul singur care ar trebui să ofere un zoom excelent.

Rămâne de văzut dacă Xiaomi va prezenta vreodată acest telefon sau dacă va rămâne la stadiu de concept.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: