Samsung a dezvăluit că evenimentul Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august și lansarea va putea fi urmărită pe site-ul companiei de la ora 17.00 (ora României).

În cadrul acestui eveniment vom vedea noile telefoane din seria Note 20, adică Note 20, Note 20 Plus și Note 20 Ultra. Dacă sunteți nerăbdători să vedeți ce pregătește compania, puteți vedea un clip video de tip hands-on cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra deja, apărut pe internet. Noul telefon păstrează designul dreptunghiular, vine cu stylus și are un ansamblu de camere foto ieșit destul de mult din carcasă, ceea ce nu va face fericiți mulți fani.

Tot în cadrul evenimentului Unpacked este posibil să vedem o nouă versiune a lui Galaxy Z Flip, una 5G probabil, dar și un Galaxy Fold 2. În plus, compania va dezvălui probabil și noile accesorii: Galaxy Watch 3 și căștile Buds în formă de bob de fasole.

Samsung are nevoie de o victorie și aceasta ar putea fi adusă de un Fold 2, un telefon pliabil care să funcționeze bine și să se simtă ca un telefon, nu ca un prototip precum dispozitivul de anul trecut.

5 august nu este departe și vom vedea curând tot ce ne-a pregătit Samsung.

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: