In doar 6 ani, WhatsApp a revolutionat modul in care comunicam pe mobil, sute de milioane de oameni din intreaga lume folosind aplicatia. WhatsApp a fost cumparata de Facebook in 2014 pentru 19 miliarde de dolari, continuand sa implementeze multe functii noi.

A aparut in acest an si functia prin care vezi cand un mesaj e citit, au avut si schimbari de design si au aparut multe emoji. O functie ascunsa insa in aplicatie este pentru a vedea care sunt cei mai buni prieteni ai tai pe WhatsApp!

Este insa nevoie sa 'sapi' destul de mult pentru a vedea. In plus, momentan, functioneaza numai pentru utilizatorii de iPhone, nefiind clar cand functia va veni si pe Android.

Aplicatia iti va arata numarul total de mesaje trimis si va face un clasament al contactelor si grupurilor in functie numarul de interactiuni. Alegand tab-ul 'Size' din partea de jos a ecranului, poti vedea cu cine ai consumat cel mai mult trafic vorbind pe WhatsApp.

Functia a aparut odata cu update-ul 2.12.3. WhatsApp are peste 800 de milioane de utilizatori in lume si sunt distribuite 700 de milioane de poze si 100 de milioane de clipuri zilnic prin intermediul aplicatiei. Functia descrisa mai sus nu poate fi folosita insa de 600 de milioane dintre utilizatori, acestia avand telefon cu Android, conform datelor GlobalWebIndex.