Galaxy S22 Ultra ar urma, deci, să realizeze clipuri video mult mai bune decât predecesorul său, iar detaliul a fost susținut și de Ice Universe, un pasionat de tehnologie apropiat de această lume, care a oferit în repetate rânduri informații spectaculoase în premieră.

Astfel, noul dispozitiv va avea aceleași rezoluții ale senzorilor precum Galaxy S21 Ultra, însemnând că ne putem aștepta la o cameră principală de 108MP, un senzor ultra-wide de 12MP, un modul periscop 10MP 10x și o cameră telefoto de 10MP 3x.


Totuși, asta nu înseamnă că nu vor exista îmbunătățiri. Trei dintre senzorii menționați anterior vor fi, se pare, noi și vor oferi telefonului capacitatea de a realiza imagini macro și fotografii mai bune pe timp de noapte. Mai mult, va fi mai bun la stabilizarea clipurilor video, cu 58% față de modelul anterior. Funcționalitatea „Wide Shift OIS” va reduce mișcările nedorite ale camerei de patru ori, comparativ cu S21 Ultra.

Mai mult, S22 Ultra ar urma să ofere și funcționalități pentru pasionații de cinematografie. Concret, va fi capabil să ofere clipuri video mai detaliate și cu un spectru de culoare mai larg, datorită suportului RAW pe 12 biți și al compatibilității Super HDR.

Dacă zvonurile se adeveresc, Samsung Galaxy S22 Ultra va fi printre cele mai bune telefoane din 2022 la capitolul cameră foto. De fapt, dispozitivul ar putea să fie chiar unul dintre cele mai bune ale anului, dacă ne luăm după informațiile potrivit cărora va avea un slot pentru S Pen, specificații de top ale procesorului și un display impresionant. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: