Samsung Electronics Romania a adaugat doua variante noi de culori gamei de smartphone-uri Galaxy S6 si S6 edge. Lansate pe 10 aprilie, smartphone-urile sunt deja disponibile in culorile White Pearl, Black Sapphire si Gold Platinum, iar mult asteptatele culori Blue Topaz pentru Galaxy S6 si Green Emerald pentru Galaxy S6 edge sunt de acum disponibile in retelele partenerilor din retail si ale operatorilor.

Stabilind noi standarde pentru design si performanta, noile smartphone-uri de top Samsung Galaxy S6 si S6 edge sunt construite din materiale premium si sunt echipate cu cea mai avansata tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de utilizare superioara prin culori si materiale unice.

„Galaxy S6 in nuanta Albastru Topaz este accesoriul ideal pentru utilizatorii aflati in cautarea unei culori vibrante, expresive si distincte, iar Galaxy S6 edge in nuanta Verde Smarald este potrivit celor aflati in cautarea unui dispozitiv sofisticat si unic in acelasi timp,” a declarat Mircea Stoicescu, Head of Product Management IM in cadrul Samsung Electronics Romania.

Galaxy S6 Blue Topaz

Disponibila exclusiv pentru Galaxy S6, nuanta Blue Topaz este un albastru vibrant, dar in acelasi timp rafinat, fiind una dintre cele mai in voga culori ale anului. Potrivit Pantone, organizatie renumita in stabilirea tendintelor culorilor, cele patru nuante de albastru, Aquamarine, Scuba Blue, Classic Blue si Dusk Blue, sunt incluse in top 10 nuante ale paletei de culori de primavara 2015.

„Cei care isi aleg Galaxy S6 in nuanta Blue Topaz sunt mai increzatori in ei insisi, pretentiosi, sensibili, exigenti si intuitivi”, a declarat psihologul britanic Dr. Donna Dawson. „Luminozitatea culorii tinde sa atraga oameni mai increzatori, care stiu ce le place.”

Galaxy S6 edge Green Emerald

Disponibila in exclusivitate pentru modelul Samsung Galaxy S6 edge, nuanta Green Emerald exemplifica filosofia Samsung in care „design-ul intalneste utilitatea”. Culoarea verde reprezinta viata, noi inceputuri si este strans legata cu elemente din natura.

„Cei a caror culoare preferata este verdele tind sa fie echilibrati, loiali, muncitori, onesti, benevoli si grijulii cu cei din jurul lor”, a spus Dawson. „Vor sa fie cetateni buni, cu un simt moral foarte dezvoltat si dorinta de simplitate. Culoarea verde reprezinta viata si inceputuri noi si inspira speranta, vitalitate, energie in oameni, prietenie si conexiune cu cei din jur. Verdele induce o stare de calm, motiv pentru care, atunci cand sunt stresati, oamenii isi doresc sa se retraga in natura. Nuanta Green Emerald a Galaxy S6 edge sporeste atractia pentru lucrurile verzi prin luminozitate si profunzime.”

Dispozitivele Samsung Galaxy S6 si S6 edge sunt disponibile in variantele de 32GB, 64GB si 128GB capacitate de stocare, in culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (exclusiv Galaxy S6) si Green Emerald (exclusiv Galaxy S6 edge).