Comitetul director al celor de la Harman International a aprobat achizitia celor de la Samsung - desi o parte din actionari au incercat sa opreasca afacerea, considerand ca suma de 8 miliarde de dolari oferita de Samsung este prea mica, votul a facut ca afacerea sa fie aprobata.

Harman este o companie populara datorita brandurilor JBL, AKG sau Bang&Olufsen, lucrand cu producatori de automobile precum Tesla, Mercedes, Porsche sau Jaguar pentru construirea unor sisteme inteligente si a sistemului audio al masinilor.

Actionarii au votat in proportie de 70.78% pentru ca afacerea sa aiba loc. Asta inseamna ca detinatorii a 49.4 milioane de actiuni din cele 69.8 milioane au votat "da". Dupa aceasta aprobare, urmeaza lupta pentru a primi ok-ul din partea autoritatilor din SUA, Coreea de Sud, China si UE. Samsung se asteapta ca afacerea sa fie finalizata pana in trimestrul al 3-lea din 2017.

Ce inseamna asta pentru flagship-ul Samsung, Galaxy S8? Inseamna ca difuzoarele Harman vor fi implementate pe telefonul care va fi prezentat pe 29 martie!