Informațiile apărute anterior sugerează că acesta ar fi foarte asemănător cu Pixel 4a 5G, iar un raport publicat de site-urile de specialitate a dezvăluit și mai multe informații despre specificațiile sale.

Dispozitivul va avea aceeași cameră precum Pixel 5, dar și o mufă jack pentru căști și rating IP67. Documentul mai arată și că Pixel 5a va fi alimentat de un procesor Snapdragon 765G 5G și va avea 6GB RAM. De asemenea, bateria va fi una de 4.650 mAh, dar nu va avea suport pentru încărcare wireless, susțin unele voci din industrie. Telefonul ar urma să aibă un display de 6,4 inci și va veni, cel mai probabil, într-o singură variantă de culoare: Mostly Black.

Așa cum menționam anterior, se pare că modelul va fi lansat chiar pe 26 august și va costa 450 de dolari. În aprilie, Google preciza că lucrează încă la o iterație Pixel 5a cu 5G, contrar zvonurilor de la acea vreme, și că seria va fi lansată în aceeași perioadă în care a fost anunțată și gama a din 2020. Iar cu Pixel 4a a fost dezvăluit în septembrie 2020, finalul de august pare să fie în linie cu planurile companiei. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: