Succesul seriei One a celor de la HTC a determinat compania sa porneasca o noua serie iar primele 2 telefoane din aceasta au fost lansate: U Ultra si U Play. Iar ambele telefoane vin fara jack-ul pentru casti.

U Ultra este telefonul mai puternic - are ecran QHD de 5.7 inch si are si un al doilea ecran pe care sunt afisate butoane de control pentru muzica, notificari si scurtaturi spre aplicatii sau agenda. Procesorul este Snapdragon 821, 4GB de RAM, 64GB memorie interna si slot pentru microSD de pana la 2TB!

Camera principala este de 12MP, in timp ce cea frontala este de 16MP. Sistemul de operare este Android 7.0 Nougat iar bateria este de 3.000 mAh.

U Play vine cu procesor MediaTek Helio P10, 3GB de RAM si 32GB memorie interna sau 4GB/64GB. Display-ul este de 5.2 inch 1080p, bateria de 2.500 mAh iar sistemul de operare este Android 6.0 Marshmallow. Ambele camere sunt de 16MP.

Cum telefoanele vin fara jack-ul pentru casti, cei de la HTC au implementat o noua tehnologie numita Sense Companion. Asistentul AI vine cu 4 microfoane deschise in permanenta astfel ca poti debloca telefonul cu comanda vocala, poti manageria folosirea bateriei conform modului in care folosesti telefonul si poate face sugestii pentru agenda ta.

HTC nu a dezvaluit momentan informatii despre pret sau disponibilitate.