Huawei a anuntat noua viziune a brandului.

Huawei a lansat o serie de dispozitive inteligente, inclusiv TalkBand B2, TalkBand N1 si Huawei Watch pentru ca utilizatorii sa ramana conectati in permanenta. Totodata, la conferinta de presa globala, Huawei a prezentat si phablet-ul sau de ultima generatie, MediaPad X2, si a anuntat deasemenea noua viziune a brandului, " Dreams inspire creativity."

Richard Yu, CEO al Huawei Consumer BG, a declarat: "Anuntul facut astazi privind dispozitivele portabile demonstreaza angajamentul companiei Huawei de a inspira creativitatea și de a creea produse care vor face mai usoara viata consumatorilor. Dispozitivele noastre portabile sunt destinate conectarii si sincronizarii pentru a oferi cele mai bune solutii inteligente si monitorizarea personala, bazata pe nevoile individuale. Fara indoiala, dispozitivele portabile vor ramane una dintre cele mai importante tendinte din industrie, si, prin folosirea tehnologiilor si inovatiilor companiei, Huawei Consumer BG isi propune sa fie un lider si pe acest segment." a completat acesta.

Huawei TalkBand B2 – Combinatia perfecta dintre Casca Bluetooth si dispozitiv de monitorizare a sanatatii

Reprezentand a doua generatie de produse Talk Band Huawei, Huawei TalkBand B2 afiseaza un design mult mai profesional si orientat catre business, cu o acuratete mult mai ridicata in ceea ce priveste functionalitatea monitorizarii activitatilor sportive, si cu o sincronizare cu alte dispozitive imbunatatita. Cu o conectivitate Bluetooth superioara fata de predecesorul sau, Huawei TalkBand B2 nu este doar un dispozitiv de management al sanatatii usor de folosit, ci si combinatia perfecta dintre casca Bluetooth si bratara sport, ideala pentru oamenii de afaceri care sunt mereu pe fuga si activi din punct de vedere sportiv.

Echipat cu un accelerometru avansat cu sase axe, detectarea inteligenta a produsului TalkBand B2 poate identifica automat si inregistra cu precizie miscarile, poate detecta durata somnului profund, precum si cea a somnului usor, si poate oferi consumatorilor sfaturi pentru mentinerea sanatatii prin imbunatatirea obiceiurilor de somn.

Partenerul perfect pentru device-uri mobile, Talk Band B2 este echipat cu un microfon dublu, tehnologia de reducere a zgomotului si conectivitate de calitate prin intermediul Bluetooth-ului. In plus, este deasemenea echipat cu detectare inteligenta pentru a intelege daca difuzorul Bluetooth se afla la incheietura sau nu, permitand conectarea audio automata (muzica/apeluri) cu smartphone-ul sau cu bratara B2. Talk Band B2 este deasemenea echipat cu un pager pentru a-ti cauta si localiza smartphone-ul, indiferent de modelul de telefon, prin intermediul vibratiei sau a tonurilor de apel.

Proiectat in functie de ultimele tendinte din lumea modei, de catre echipa centrului Huawei Aestetics din Paris, designul minimalist al Huawei TalkBand B2 imbratiseaza simplitatea. Suportul metalic al bratarii TalkBand B2 este foarte rezistent si foarte usor, din punctul de vedere al greutatii, datorita aliajului de aluminiu folosit. Cu un ecran tactil HD foarte intuitiv, TalkBand B2 vine in doua variante ale bratarii: material profesional sau piele luxoasa. Fiecare varianta este disponibila intr-o varietate mare de culori.

TalkBand B2 ofera o performanta a bateriei incredibila, care permite utilizarea si pana la cinci zile, suporta folosirea continua pentru apeluri de pana la 6 ore si 12 zile de stand by. TalkBand B2 suporta device-urile cu sistem de operare Android 4.0 si Iphone-uri cu IOs IOS7.0 sau mai recente si va fi disponibil in trei culori: negru, argintiu si auriu.

Huawei TalkBand N1 – Casti Bluetooth de inalta calitate pentru iubitorii de sport si muzica

Huawei TalkBand N1 sunt primele casti din industrie Hi-Fi stereo + Bluetooth, care detin 4G de stocare interna in format MP3 a unui numar de 1000 melodii, apelare prin Bluetooth si monitorizare a activitatilor sportive. Avand in componenta difuzoare de cea mai buna calitate, TalkBand N1 ofera utilizatorilor o experienta inovatoare in ceea ce priveste calitatea profesionala a sunetului, comparativa cu cea a castilor premium.

Cu o gama de frecvente de 20-20 Khz, TalkBand N1 furnizeaza cea mai buna calitate a sunetului, cu o expresivitate mai mare. Ingloband tehnologia APTX de transmitere a conectivitatii Bluetooth, TalkBand N1 le ofera utilizatorilor sansa de a se bucura de claritate in redarea sunetelor, la fel ca si cele redate de pe CD, prin intermediul noului accesoriu Huawei.

Asociat cu un smartphone, TalkBand N1 este deasemenea un dispozitiv de monitorizare a sanatatii si a activitatii sportive, avand functionalitati ce includ numarul de pasi, calcularea distantei, numarul de calorii consumate si multe altele. Detine deasemenea o functie care permite vizualizarea numelor sau a numerelor de telefon primite pentru ca utilizatorii sa nu piarda niciun apel atat timp cat se afla pe drum.

Realizat dintr-un material cu o suprafata de cauciuc moale, TalkBand N1 cantareste 18 grame si are un nivel de protectie IP54 impotriva apei si a prafului, astfel ca aceste casti sa fie protejate de sudoare in cazul persoanelor active. In plus, designul magnetic al acestora transforma TalkBand-ul N1 dintr-o pereche de casti convenabila intr-un accesoriu modern de tipul unui colier. TalkBand N1 va fi disponibil in trei variante de culori: argintiu, gri si rosu.

Huawei Watch: Primul ceas inteligent din lume cu un design elegant si tehnologii in interior

Primul ceas inteligent din familia de accesorii inteligente Huawei Consumer BG, Huawei Watch are un ecran AMOLED de 1,4 inci, este rezistent la apa si la zgarieturi, are un design circular cu un diametru de 42 mm, fiind un ceas de o eleganta atemporala, dar si inteligent, in acelasi timp. Conceput de catre o echipa de designeri de ceasuri traditionale, avand expertiza in crearea celor mai in tendinte ceasuri, atentia la detalii devine evidenta de la prima vedere, intrucat Huawei Watch are un ecran acoperit cu cristale de safir si un corp din metal, din otel inoxidabil 316L, rezistent la coroziuni si la frig, material folosit in mod normal doar pentru producerea ceasurilor de lux.

Ruland pe platforma Android Wear, Huawei Watch are o gama larga de functii de monitorizare a starii de sanatate, dar incorporeaza si un senzor avansat pentru monitorizarea batailor inimii, un accelerometru cu sase axe, un barometru si un microfon incorporat.
Conectat la un smartphone care ruleaza pe platforma Android 4.3 sau o varianta mai recenta decat aceasta, Huawei Watch le permite utilizatorilor sa primeasca SMS-uri, email-uri, sa aiba acces la calendar, la aplicatii si la notificarile legate de apeluri. Accelerometrul cu sase axe permite deasemenea ceasului sa identifice automat miscarile utilizatorului si sa masoarele datele oferite de activitatile lor sportive – plimbat/alergat/cataract/ciclism.

Cu un ecran stralucitor, cu o rezolutie de 400 x 400 pixeli si o densitate de pana la 286 ppi si o rata de contrast de 10,000:1, Huawei Watch este ceasul inteligent cu cele mai vibrante culori, care ruleaza pe platforma Android. Ecranul tactil, acoperit cu cristale de safir, poate functiona chiar si atunci cand utilizatorii poarta manusi sau au mainile ude, oferind cea mai comoda experienta de utilizare posibila.

Huawei Watch ofera 40 variante customizabile variind de la clasica afisare analog la cea digitala, sau chiar la monitorizarea care afiseaza informatii legate de starea de sanatate precum numarul de calorii consumate, pasii facuti si alte informatii similare. Huawei Watch este disponibil in trei variante de culoare: auriu, argintiu si negru, cu o varietate mare de materiale, curele si alte optiuni pentru personalizare.

Huawei MediaPad X2: Primul phablet 4G Cat6 Dual Sim cu procesor Ultra Octa-core de 64 biti

Fiind cel mai subtire phablet de 7 inci din lume, Huawei MediaPad X2 are o grosime de doar 7,28 mm. Cu un corp format in intregime din metal, produsul afiseaza un aspect mult mai clasic si mai potrivit pentru mediul de afaceri. Designul compact si fara margini al ecranului ofera un raport ecran/carcasa de 80%, ceea ce il face usor de utilizat cu o singura mana. Huawei MediaPad X2 este partenerul perfect care integreaza telefonul, tableta, navigatorul, bateria portabila, hotspot-ul și aparatul de fotografiat digital intr-un singur dispozitiv, creand o experienta de conectare mai buna pentru consumatorii din intreaga lume.

Dispunand de un ecran de 7 inci, ultra 1200 x 1920 HD IPS, complet laminat, asigurand o densitate de pana la 323 ppi, Huawei MediaPad X2 ofera claritate incredibila pentru o experienta vizuala imbunatatita. Unghiul larg cu o deschidere de pana la 178 grade asigura un afisaj vizual optim chiar si atunci cand aparatul este inclinat. Ecranul tactil HD LTPS cu tehnologia CABC ofera o experienta vizuala incredibil de clara si dinamica.

Beneficiind de un chipset Kirin 930 ultra-octa de 2.0 GHz, MediaPad X2 suporta conectivitatea 4G Cat6 cu o viteza de descarcare de pana la 300Mbps. Cu o baterie Li-Polymer puternica de 5000 mAh, avand cea mai mare capacitate de mAh admisa in industrie, Huawei MediaPad X2 permite utilizarea intensa o zi intreaga.

Echipat cu o camera principala de 13 MP, Huawei MediaPad X2 are capacitati extraordinare in ceea ce priveste fotografierea in conditii de lumina scazuta. Detine un mod de masurare al gradului de focalizare post-fotografiere, funcție off screen, functia de setare a focalizarii și a expunerii, dar si capacitatea de fotografiere la cea mai inalta calitate a imaginii, comparabila cu cea a fotografiilor realizate cu o camera DSLR. Camera secundara de 5MP are o deschidere de F2.4 și un unghi larg de 22 mm, care este ideal pentru selfie-urile de tip panorama.

Huawei MediaPad X2 va fi disponibil in doua versiuni, versiunea standard de 2G RAM+ 16GROM, de culoare argintie, și o versiune premium roz pal de 3G RAM si 32GROM, ambele cu tehnologia 4G si optiunea Dual Sim incluse.

“Dreams inspire creativity”: O lume cu posibilitati nelimitate

In cadrul MWC 2013, Huawei a introdus concepul brandului “Make it possible”. Prin campaniile de marketing din intreaga lume care includ si zeci de campanii de sponsorizare a meciurilor de fotbal, realizate in ultimii doi ani, brandul Huawei a devenit un brand popular de smartphone-uri printre consumatorii din intreaga lume, datorita stabilirii unei legaturi emotionale intre brand si utilizatorii lui. In Octombrie 2014, Huawei a devenit prima companie din China care a fost inclusa in “Top 100 Inovatori Globali 2014”.

“Am aprofundat acel ceva care Face Posibil, elementul cheie care a conectat brandul Huawei si emotiile consumatorilor.”, a declarat domnul Shao Yang, Vicepresedintele Departamentului de Marketing, Huawei Consumer BG. “Credem ca acel ceva se refera la curajul de a visa, inova si construi o legatura intensa din punct de vedere emotional cu toti consumatorii. Astfel, la Mobile World Congress 2015, Huawei a dezvaluit noul ideal al brandului, “Dreams inspire creativity”, comunicand motivatiile companiei. Huawei este de parere ca, daca fiecare persoana crede in puterea pe care visele o au si in creativitatea lor, lumea va fi un loc mult mai bun.”

Huawei evolueaza de la Brand 1.0 la Brand 2.0, prin schimbarea viziunii brand-ului care trece de la “Make it possible” la “Dreams inspire creativity”. Obiectivul principal al companiei este ca Huawei sa ii convinga pe consumatori ca inovatia este inspirata de vise, ceea ce reprezinta valoarea spirituala comuna identificata intre brand si consumatori.

Intr-o lume in care situatiile de criza apar tot mai des, oamenii si-au pierdut curajul de a mai avea visuri marete si de a actiona cu indrazneala. Procesul de a-ti urma visele este plin de provocari si semne de intrebare. Doar atunci cand dam dovada de ambitie si determinare, putem ajunge sa ne indeplinim visele.

Utilizatorii apeleaza la inspiratie pentru a avea puterea sa creada in visele lor. Spiritul de competitie a fost motorul de ghidare al companiei Huawei, timp de 27 de ani. Acest spirit se afla in spatele tuturor realizarilor pana acum si va continua sa ne inspire ca sa facem imposibilul, posibil, pentru utilizatorii nostri si in viitor. Prin viziunea brand-ului “Dreams inspire creativity”, Huawei Consumer BG va continua sa ofere utilizatorilor experiente care sa le depasesca asteptarile prin produse si servicii inovatoare.

Share articol: