Spre deosebire de dispozitivele pliabile anterioare Mate X, care se pliază pe verticală și se transformă dintr-un smartphone într-o tabletă, P50 Pocket are un design cu clapetă care se pliază pe orizontală și astfel devine mai mic. Este un design similar cu cel al dispozitivelor Samsung Z Flip sau cu Motorola Razr.

Telefonul apare într-o ședință foto Harper’s Bazaar China. Acesta este mic și elegant. Se pare că are două cercuri pe spate, unul pentru camerele foto, altul pentru un display mic, care pare să poată afișa notificări sau să funcționeze ca vizor pentru cameră. Engadget China notează că telefonul are un senzor de amprentă montat lateral pentru securitate, iar telefonul va fi disponibil pe argintiu și auriu.

Postarea Huawei menționează doar o lansare în China și nu este clar dacă sau când P50 Pocket ar putea fi lansat global. S-ar putea să așteptăm ceva timp, totuși. Huawei încă nu a pus la vânzare cel mai recent smartphone al său, P50, în afara Chinei, după lansarea sa în iulie, iar compania este încă supusă sancțiunilor americane care limitează capacitatea de a-și procura componente hardware - înseamnă că nu poate preinstala aplicațiile Google pe telefoanele sale.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: