Una dintre schimbările remarcabile este un nou standard de încărcare rapidă – 3C (CCC sau China Compulsory Certification), care a fost confirmat deja pentru acest model, listând viteze de încărcare de 66 de wați, cu 20% mai rapide decât în cazul celor două telefoane pliabile pe care Huawei le-a lansat anterior.

Deocamdată nu știm prea multe despre viitorul Mate X2, dincolo de faptul că va fi compatibil Wi-Fi 6 și va fi livrat cu interfața EMUI 11. Referitor la design, GSM Arena relatează că există zvonuri potrivit cărora telefonul ar putea avea o formă diferită – adică în loc să se plieze în exterior și să aibă un ecran mai mare împărțit în două display-uri mai mici, să se plieze spre interior, precum seria Galaxy Fold.

Acest lucru ar însemna că Mate X2 ar trebui să aducă și un nou ecran pe partea din exterior. Un leak sugerează că vom vedea cel puțin patru camere pe partea din spate și doi senzori frontali, desigur, atunci când telefonul este pliat. Atunci când va fi extins, camerele de selfie nu vor fi disponibile.

Alte informații sugerează că am putea vedea și un stylus, dar deocamdată nu există o confirmare oficială din partea Huawei pe acest subiect. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: