Așa cum arată și clipul, dar și cele mai recente zvonuri, Apple ar putea opta pentru un look „clasic industrial” pentru această nouă generație. Designul, în ansamblul său, pare să trimită la aspectul unor modele iconice, precum iPhone 4 sau iPhone 5. În afară de schimbarea referitoare la curbarea dispozitivului, rama standard din metal și conceptul construcției sunt încă surprinzător de prezente.

Modulul foto principal cu trei senzori pare aproape identic cu ceea ce am văzut pe iPhone 11 Pro sau Pro Max, cu excepția notabilă a unei perforații adiționale care, se pare, ar găzdui noul modul LiDAR.

Un alt lucru care se desprinde din acest clip video este noul sistem de poziționare a magneților, destul de intrigant, însă rămâne de văzut dacă această implementare se va adeveri, luând în considerare faptul că nu avem încă un telefon asamblat care să ofere o imagine foarte clară. În acest video lipsește display-ul, iar asta lasă loc de multe întrebări referitoare la notch-ul care ar trebui să fie mai mic, la rata de refresh de 120Hz și multe altele.

De asemenea, pentru că nu vedem componentele, nu putem ști dacă telefonul este sau nu compatibil 5G, cu toate că sursele din industrie sugerează că toate modelele iPhone 12 vor avea suport 5G Sub-6 și doar 12 Pro Max va avea suficient spațiu pentru a găzdui antenele extra de care e nevoie pentru captarea semnalului de înaltă frecvență (26-28 GHz).

Primele modele iPhone 12 ar putea fi lansate la jumătatea lui octombrie, așa că nu mai e mult până când vom vedea exact ce specificații aduc.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: