De fapt, în septembrie, vicepreședintele Realme a publicat pe Weibo o imagine cu un smartphone care nu avea deloc notch și nici perforație în ecran pentru camera frontală, clarificând în comentariile de la postare că dispozitivul nu vine nici cu un mecanism pop-up integrat. Asta poate însemna un singur lucru, și anume faptul că produsul va utiliza tehnologie prin care senzorul foto este integrat sub display.

Mai recent au apărut câteva schițe și detalii despre un patent depus de curând de Realme pentru înregistrare. Acestea arată și un telefon fără o zonă evidentă pentru camera foto frontală, lucru care sugerează, așa cum spuneam, existența unui mecanism de „ascundere” a camerei sub display. Bineînțeles, aceste informații nu garantează că așa va arăta viitorul telefon Realme, dar ne putem face o idee.

În ceea ce privește alte detalii, din schițe putem vedea că modelul are un display curbat, iar design-ul arată și că e posibil să fie realizat din metal. Deci aceste indicii sugerează că ar fi vorba despre un device premium Vizibile sunt și butoanele pentru volum și cel de Power, dar și faptul că e posibil să avem un cititor de amprentă integrat și el sub ecran. SIM-ul și portul USB-C ar urma să fie în partea inferioară a dispozitivului. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: