Acum ne putem face o idee despre cum vor arăta toate cele trei modele datorită acestor telefoane machetă dezvăluite de magazinul britanic Mobile Fun.

Aceste machete demonstrează cum vor arăta telefoanele atunci când se vor lansa, adică anul viitor. Și putem vedea că Galaxy S22 și S22+ păstrează designul introdus odată cu S21 cu același tip de modul de cameră. Pe de altă parte, versiunea Ultra a lui S22 pare să fie o combinație dintre un telefon Note și unul din seria A cu un modul de camera plat și cu unghiuri drepte.

Samsung Galaxy S22 va fi destul de compact, cu un ecran de 6,06 inci, S22+ va avea un display de 6,55 de inci, în timp ce S22 Ultra va fi mare cu un ecran de 6,8 inci. Precum Note 20 Ultra, S22 Ultra va avea încorporat un S Pen, ce va fi disponibil pe negru, alb, rosu și verde. Cel mai probabil culorile S Pen vor coincide cu aceleași culoril ale telefoanelor.

În comparație cu S21 Ultra putem vedea că S22 Ultra va fi mai mare, iar asta este posibil să însemne și un ecran puțin mai întins, dar și o baterie mai mare, poate de 5000 mAh.

Vom afla în curând dacă acesta va fi într-adevăr designul lui S22 Ultra, însă este foarte probabil.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: