Până acum, producătorul nu a specificat când anume va fi lansat modelul X3, iar filiala din India a precizat doar că telefonul va intra pe piață „curând”. Nici specificațiile lui X3 nu sunt cunoscute încă, dar CEO-ul Realme India, Madhav Sheth, a publicat pe Twitter un video în care X3 este menționat drept viitorul flagship al companiei. Totuși, în viitor vom începe să aflăm din ce în ce mai multe detalii despre smartphone.

Alături de X3, pasionații de tehnologie așteaptă și debutul din India al lui X3 SuperZoom, cu toate că nu a fost anunțată nici aici o dată oficială. Un raport apărut recent a arătat, însă, că telefonul ar putea intra pe piață începând cu 26 iunie.

Realme X3 SuperZoom este alimentat de un procesor Snapdragon 855+ și are un ecran FullHD LCD de 6,6 inci, cu o rată de refresh de 120Hz. Telefonul are, în total, șase camere – două frontale (32MP wide + 8MP ultrawide) și patru pe partea din spate (un senzor principal de 64MP + unul periscop de 8MP + un ultrawide de 8MP și unul macro de 2MP).

Telefonul se anunță, astfel, a fi unul dintre cele mai spectaculoase de pe piață, iar lansarea lui este așteptată cu sufletul la gură de mulți pasionați de tehnologie.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: