Da, nu este vorba de telefoanele reale, ci așa numitele „dummie phones”, care au designul viitoarelor smartphone-uri, dar nu funcționează. Astfel, ne putem da seama cum vor arăta viitoarele telefoane de la Apple. Marea schimbare la seria iPhone 12 este că acestea vor avea marginile plate, nu curbate ca modelele anterioare. Asta ar trebui să facă telefonul mai ușor de ținut în mână, dar și de utilizat, fiind astfel aliniat noului iPad Pro.

În termeni de dimensiune, Apple aduce trei modele: iPhone 12 (5,4 inci), iPhone 12 Pro (6,1 inci) și iPhone 12 Pro Max (6,7 inci). iPhone 12 va fi situat undeva între iPhone SE 2016 și iPhone SE 2020, în ceea ce privește mărimea. Totuși, noul telefonul nu va avea marginile mari precum iPhone SE 2020, ceea ce va face deliciul celor care vor un telefon mic, dar cu un ecran mare.

Totuși, telefoanele reale nu vor avea un ansamblu foto precum cele din clip, deci încă nu știm câte sau ce fel de camere vor avea telefoanele Apple din 2020.

Ce mai aflăm din clip este faptul că iPhone 12 va folosi în continuare portul lighting, deci nu se trece pe USB-C, din păcate.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: