Noile telefoane ar urma să înregistreze 4K la 240 de cadre pe secundă, venind, totuși, și cu opțiunea de video recording 4K la 120 de cadre pe secundă. Informațiile au fost publicate de PineLeaks și EverythingApplePro, surse care au precizat și că posibilitatea de a înregistra 4K la 240 de cadre pe secundă va fi limitată la modul slow-motion, în vreme ce rata de cadre de 120 va putea fi disponibilă pentru captarea de clipuri video obișnuite.

Seria iPhone 11 poate înregistra video 4K la 60 de cadre pe secundă și slow-motion la 240 de cadre pe secundă cu o rezoluție de 1080p. Cel mai probabil, seria iPhone 12 va avea 5 modele – două versiuni de vază și două versiuni Pro (toate patru compatibile 5G), dar și un model entry-level LTE. Varianta standard iPhone 12 ar urma să fie alimentată de un procesor A14 Bionic și ar putea avea un display OLED de 5,4 inci.

De asemenea, fanii așteaptă și lansarea modelelor 12 Max și 12 Max 5G și ale versiunilor Pro, ce vor aduce ProMotion, cu o rată de refresh de 120Hz. Referitor la camerele foto, informațiile de până acum arată că telefoanele entry-level vor veni cu sisteme de fotografiere duble, în vreme ce flagship-urile vor avea patru senzori, cu o cameră telefoto dedicată și un senzor optic cu zoom 3x.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: