Înainte să intrăm în detalii despre specificații, trebuie să menționăm că acesta este primul telefon a cărui cameră iese din lateral. Lenovo a făcut asta pentru ca telefonul să aibă un ecran fără notch sau perforație, dar și pentru streaming. Astfel, gamerii ar putea să se joace și să se filmeze în același timp. Camera este de 20 MP.

Ecranul telefonului Legion este AMOLED și are o diagonală de 6,65 de inci și o rată de refresh de 144 Hz. Lateralul telefonului va fi sensibil la atingeri și gamerii vor putea folosi asta în jocurile în care funcția este implementată. Răcirea este asigurată de două heat pipe-uri mari.

La interior regăsim procesor Snapdragon 865+, 16 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 512 GB. Bateria este de 5000 mAh și se încarcă foarte repede la 90 de wați, astfel o încărcare completă este realizată în doar 30 minute (ar trebui folosite ambele porturi USB-C pentru a atinge această bornă).

Telefonul are conectivitate 5G și suportă WI-Fi 6 și va fi disponibil în China începând cu 5 august. Versiunea entry level costă în jur de 500 de dolari, iar modelul cel mai scump ajunge la 857 de dolari. Telefonul ar trebui să ajungă și în Europa, Orientul Mijlociu și America Latină.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: