Smartphone-ul costă 650 de euro și va fi disponibil în Germania, Ungaria, Italia, Polonia și Spania, în unele dintre state fiind deja listat în marile magazine online.

Pentru cei care comandă până la finalul lunii, compania a pregătit un accesoriu LG Dual Screen, căștile LG Tone Free TWS și o husă protectoare, toate într-un pachet special, cadou pentru fanii care vor să achiziționeze dispozitivul printre primii.

Valoarea totală a pacchetului este de 400 de dolari, deci peste jumătate din prețul device-ului, ceea ce constituie un avantaj important pentru a încuraja primele comenzi.

Mai departe, compania vrea să lanseze modelul și în America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu, Asia și Africa, dar încă nu se știe dacă aceste regiuni vor beneficia de aceeași ofertă.

Important de menționat este faptul că vorbim despre versiunea 5G a telefonului Velvet, cu procesor Snapdragon 765G. Asta pentru că unele dintre zonele menționate ar putea primi la lansare doar versiunea 4G.

În acest moment, telefonul este disponibil în patru variante de culoare: Illusion Sunset, Aurora Green, Aurora White și Aurora Gray. Aurora Silver și New Black vor sosi și ele curând, dar vor fi versiuni exclusive 4G.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: