Apple a inreigstrat venituri trimestriale de 51.5 miliarde de dolari si un profit de 11.1 miliarde de dolari. Ambele numere sunt peste cele inregistrate in urma cu un an (42.5miliarde de dolari si 8.5 miliarde de dolari).

In aceasta perioada, Apple a vandut 48 milioane de iPhone-uri si 9.8 milioane de iPad-uri. Si vanzarile Mac au ajuns la un varf istoric, 5.7 milioane de unitati.

Apple se asteapta insa ca aceste numere sa fie eclipsate de urmatorul trimestru, cand intra in calcul si device-uri lansate odata cu iPhone 6s - intre 75.5 miliarde de dolari si 77.5 miliarde de dolari!

O alta veste importanta pentru Apple a fost dezvaluita chiar de CEO-ul companiei, Tim Cook. Apple a reusit sa dea o lovitura producatorilor de telefoane cu Android - 30% dintre clientii noi de iPhone au trecut la iOS de la Android!

Cook a mai spus ca acesta este un record de cand a inceput sa monitorizeze acest aspect in urma cu 3 ani. Cook a mai spus ca doar o treime dintre utilizatorii de iPhone au trecut la ultima versiune a telefonului pana in acest moment.