Spre deosebire de alte telefoane pliabile, acesta are o lungime mai mică și un raport landscape pentru ambele ecrane. Astfel, ecranul principal este de 5,49 de inci, iar când telefonul se deschide se transformă într-unul de 7,1 inci.

Atunci când este pliat, Oppo Find N are un format al imaginii de 18:9 și când este deschis complet ajunge la un format de 8:4:9. Astfel telefonul este mai ușor de folosit cu o singură mână și când este pliat are un aspect similar cu cel al unui smartphone convențional.

Balamaua folosită pentru procesul de pliere a smartphone-ului OPPO Find N reunește 136 de componente cu o precizie de 0,01 mm. Aceasta minimizează cuta de pe ecran cu până la 80%. În același timp, design-ul elimină spațiul dintre cele două ecrane atunci când ele se suprapun. Ecranul are o rezistență garantată pentru peste 200.000 de plieri fără cute.

Ecranul interior are un display LTPO cu o tehnologie dinamică a ratei de refresh între 1- 120 Hz în funcție de conținutul care rulează, însă ecranul exterior este unul cu o rată de refresh de 60 Hz.

Telefonul are cameră principală Sony IMX 766 de 50MP, una ultra-wide de 16 MP, și una zoom de 13 MP și camere selfie atât pe ecranul interior cât și pe ecranul exterior.

Smartphone-ul OPPO Find N va fi disponibil la sfârșitul lui decembrie în trei variante de culoare Black, White și Purple, însă doar în China. Chinezii promit lansarea telefonului și pe alte piețe anul viitor.

____________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: