Dacă până acum un telefon cu 5G era sinonim cu un flagship și costa peste 1.000 de euro, a venit momentul să vedem și un model mai ieftin, cu specificații bune.

Moto G 5G Plus, lansat recent de Motorola, este primul smartphone al companiei care vine la un preț accesibil deși are tehnologie 5G.

Telefonul arată foarte bine, având ecran aproape edge-to-edge, cu diagonală de 6,7 inci și aspect de imagine 21:9.

Ecranul are o rezoluție de 1080 x 2520 pixeli și rată de refresh de 90 Hz, fiind, prin urmare, destul de bun chiar și pentru jocuri.

În display există două mici orificii, pentru camerele frontale, iar pe spate găsim un modul pătrat, cu 4 senzori foto: un senzor principal de 48 MP, unul ultra-wide de 8 MP, unul Macro de 5 MP și un senzor de profunzime, ideal pentru pozele Mod Portret.

Procesorul telefonului este Qualcomm Snapdragon 765, care este completat de un modem Snapdragon X52, necesar pentru conexiunea 5G.

Bateria este foarte mare, de 5.000 mAh, astfel încât poate funcționa foarte bine chiar și 2 zile fără să aibă nevoie de reîncărcare. Noul smartphone vine și cu un încărcător rapid, TurboPower, de 20W.

Telefonul este disponibil în două variante - cu 4GB de RAM și 64GB spațiu de stocare sau cu 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare.

Moto G 5G Plus are și un senzor de amprentă, care este amplasat pe marginea telefonului și care funcționează și pe post de scurtătură pentru aplicații.

Noul smartphone este deja disponibil în Europa și costă 349 euro pentru versiunea cu 64GB sau 399 euro pentru versiunea superioară.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: