Publicația Bloomberg relatează că Apple a dezvoltat deja prototipul display-urilor pliabile pentru a le testa intern, cu toate că în acest moment procesul vizează doar această componentă, deci nu s-a extins la prototipuri pliabile complete.

Planurile referitoare la iPhone-ul pliabil nu au fost încă finalizate, dar se pare că Apple a discutat deja despre mai multe dimensiuni și că ar opta mai degrabă pentru o experiență care să semene cu cea oferită de Galaxy Z-Flip.

Unul dintre ecranele aflate în procesul de testare poate fi pliat către exterior pentru a avea o dimensiune de 6,7 inci, cam la fel ca un iPhone 12 Pro Max. Balamaua este aproape invizibilă, la fel ca în cazul telefoanelor pliabile Samsung.

Zvonuri referitoare la un iPhone care să semene cu telefonul pliabil Surface Duo – adică să ofere display-uri separate și o balama vizibilă – au tot apărut în ultimele luni, dar ideea nu a fost confirmată de relatarea Bloomberg.

Indiferent de varianta pe care Apple o va alege, realizarea unui telefon pliabil se află, probabil, la ani buni distanță și ar putea chiar să fie amânată sau anulată, în timp. Până atunci, competiția lucrează la ieftinirea acestor dispozitive și la lansarea unor modele din ce în ce mai accesibile.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: