Viitorul model de top are numele de cod „Kebab” și tocmai au apărut noi informații referitoare la specificațiile sale.
Originalul OnePlus 8 are un display de 6,55 inci, iar OnePlus 8T va merge pe aceeași formulă. Pentru a putea să concureze, însă, cu alte telefoane de top, rata de refresh a ecranului a fost crescută la 120Hz.

OnePlus a ales și un panou ceva mai plat, după cum se vede în cele mai recente randări. Acesta este combinate cu rotunjimi mai proeminente la colțuri, margini care par și mai subțiri, dar și o perforație discretă pentru camera de selfie.

Încă nu știm detalii despre camera frontală, dar am aflat deja că dispozitivul va avea, cel mai probabil, un modul foto triplu pe partea din spate – format dintr-un senzor ultra-wide de 16MP, o camera macro de 5MP și un senzor de adâncime de 2MP, care se adaugă camerei principale de 48MP. Se pare că OnePlus a ales pentru aceasta din urmă un senzor mai nou care ar trebui să livreze o calitate îmbunătățită a fotografiilor.

Referitor la celelalte specificații, OnePlus 8T va fi alimentat de un procesor Snapdragon 865+, va avea 8GB și 128GB spațiu de stocare în varianta standard.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: