Belfast Telegraph / O noua aplicatie a devenit extrem de populara dupa lansarea in aceasta saptamana in China. Aceasta permite utilizatorilor sa angajeze mercenari care sa spitalizeze dusmanii pentru un pret variabil! Conform descrierii din aplicatie, utilizatorii cauta serviciile batausilor, majoritatea soldati retrasi, gangsteri, talhari si antrenori de lupte.

Un reporter de la Kunming a facut o cerere falsa pe aplicatie si a primit dupa putin timp numarul unui talhar din Shanghai. Barbatul i-a promis ca poate sa bage pe oricine in spital si ca opereaza dupa o structura de plata similara cu cea de pe Uber, pretul variind in functie de daunele pe care dorea utilizatorul sa le cauzeze victimei. Pretul variaza intre 30 de dolari si 80 de dolari.

Aplicatia a fost stearsa din magazinul online insa, conform Qihoo 360, a fost descarcata de pe 40.000 de ori. Desi parea initial sa fie vorba doar despre o aplicatie de satira, producatorul ei, Changsha Zhang Kong Information Technology Limited, a insistat ca nu a avut niciodata menirea sa organizeze activitati ilegale si a cerut staff-ului sa stearga orice cereri legate de contracte de asalt.