Anuntat in luna ianuarie, Xiaomi MiNote Pro a fost lansat pe 6 mai. Telefonul are specificatii de top, venind cu procesor Qualcomm Snapdragon 810 modificat astfel incat sa rezolve problema incalzirii prea puternice. Cei 4GB de RAM LPDDR4 il ajuta sa fie cel mai performant telefon existent in acest moment.

Nu numai ca procesorul este modificat pentru a fi racit si a oferi performante mai bune, dar este si modelul v2.1 despre care producatorul cipului spune ca ajuta ca telefonul sa fie usor peste celelalte telefoane cu acest tip de procesor, dar cu un model mai vechi.

Astfel, MiNote Pro reuseste sa aiba cel mai mare scor in AnTuTu Benchmark, depasind toate telefoanele existente pana acum - 63.424! In review-ul pe care l-am facut la Galaxy S6, acesta a obtinut un scor de 62.236, iar celelalte telefoane sunt sub. Galaxy S6 edge are un scor putin mai mic decat S6 conform datelor AnTuTu. Avand un cip Apple A8 si doar 2 nuclee, iPhone 6 nu se poate apropia intr-un asemenea top de telefoanele cu Android, flagship-ul celor de la Apple fiind insa extrem de performant datorita optimizarii sistemului de operare.

Si in benchmark-ul celor de la CFBench, MiNote Pro are rezultate excelente, depasind HTC One M9 si LG G Flex 2.