Spre deosebire de anii trecuți, OnePlus nu va aduce o versiune T anul acesta, deci nu vom vedea un OnePlus 9T, însă pe radar a apărut viitorul flagship. Potrivit surselor din industrie, familia de telefoane OnePlus 10 va apărea cândva la final de ianuarie sau la început de februarie 2022.

Odată cu această informație au apărut și primele imagini cu viitorul telefon, iar sursa spune că este designul final, deci așa ar trebui să arate telefonul și la lansare. Prima mare schimbare pe care o observăm este faptul că ansamblul de trei camere va fi așezat într-un dreptunghi mare pe spatele telefonului. Acestea alături de flash alcătuiesc modulul foto. Tot acolo observăm și numele Hasselblad, continuând parteneriatul de anul acesta.

În partea din față vedem același timp de ecran cu perforație în partea de sus și cu margini rotunjite. Telefonul ar fi disponibil pe alb, negru și albastru deschis.

Altă informație făcută publică este faptul că modelul Pro se va putea încărca la 125 de wați, umplând bateria de 5000 mAh în doar 20 de minute. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: